Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Toegankelijkheid Hoger Onderwijs NRO onderzoek

Ken jij iemand die vorig jaar besloot niet te door te studeren in de hoogst mogelijke vervolgopleiding?

Voor een NRO onderzoek naar de toegankelijkheid van het hoger onderwijs willen we met jongeren praten die vorig jaar een havo, vwo of mbo-niveau 4 diploma hebben behaald, en besloten op dat moment niet verder te studeren in het hoger onderwijs.

In het onderzoek zijn we benieuwd naar hoe jongeren het maken van deze (misschien wel lastige) keuze hebben ervaren, en wie of wat een rol speelden in de keuze. Ook zouden we graag de ouder(s) en een betrokken docent/mentor van de jongere willen spreken over hoe zij het keuzeproces van de jongere hebben ervaren, zodat we een breed beeld krijgen van factoren die een rol spelen bij de keuze voor een vervolgstudie.

Dus ken jij een jongere/ouder/docent die zou willen meewerken aan dit onderzoek? Stuur dit berichtje dan s.v.p. door. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met mijn collega Sanne van Herpen via vanherpen@risbo.eur.nl.